Friday, July 29, 2011

Salam Jumaat

Salam Jumaat untuk semua! =0).
short entry utk hari ni...hamba kena cepat2 menaip...sebab hamba ada mega project hari ini...
Hamba nak ke kedai beli pewarna merah yg dh kehabisan..
wehehehehehe! mega project saya:
  1. nak buat red velvet cupcake..hari tu dah buat (guna recipe achika) memag sedap!tak sempat tangkap gmbr..sb dh selamat landing dlm perut baru nak ingat...
  2. nak buat apam polka dot...tak pernah cuba lagi =0).
Ok...Sayang kamu kamu semua! muuuahh!
Ok....

11 comments:

Hanis MY said...

haaaaa??? nk buat RV oh noooo nak cikitttt suka sgt2 dgn kek tu huhu... nanti ajr kat sini eh...

p/s: tq wish birthday, hope to meet u in person! take care dear...

ijayuji said...

Salam balas kunjungan n salam kenal dr siam :-) eh? sapa kakak eak? kita ni selalu sgt tersilap panggil hihihi... tp tgk kat bloglist tuu mcm kita yg akak kan? ok akak biasakan panggil diri akak eak :D nak panggil nama apa ya? terima aksih sudi singgah blog akak tu ya, baru hari ni berpeluang nak BW ni pun tak abis lagi naik sempt n kuyu mata :D malam karang sambung lagi nak masuk beradu dulu, tp tgk beef potato curry puff kat bwh nun rasa lapo pulak lama dah tak makan epok2 gini nak buatyer tu yg malas lebih2 ehehehe...

AmirFX said...

Hahaahaaa.. Nenek dah pandey bersayang-sayang juak... Aih ehhh.. haha.. Gambar apa ya nek? Mun dah molah velvet kek ya jangan lupak antar ngn cucuk kat sitok ikit.. Hantar resipi pun jadi lah.. haha...

cik gold said...

kak vivi ku syg...rindu kak vivi eh.update psl mkanan gik kak.dpt bulan posa tok mek ngga blog ktk..ngga ajak ckp lah ho.ehehehe

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

mata hamba berat akibat bersantap makan malam terlampau kenyang...aduh..aduh...esok hamba akn reply komen2 di atas...hamba recharge bateri mata dulu...sayang kamu semua! =0).
sweet dream friends! =0).

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear sis hanis:
okeh..nanti kita share recipe,k. tapi red velvet cupcake saya comot..sb saya tak der piping beg nak deco2...walaupun comot tapi sedap! =0).

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear sis ijayuji:
Salam,akak =0). terima kasih sudi berkunjung ke belog saya =0).
wish akak cpt sihat...sempena bulan ramadhan nanti, jgn lupa masak sedap2! suka ke blog akak sb menu mmg marbeles dan gmbr makanan mmg superb! =0).

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear cucu amirfx:
hehehehehe..ninek bljr sayang bersayang dari cucu aih..kihkihkihkihkih...

gmbr entri ya gmbr jalan berpasir rah pantai acheh di klang...kacak tmpt ya...hari ya ninek ngail dpt 4 ekor ikan senangin...=0).

aok,kelak ninek kirim gmbr red velvet jak kat cucu owh =0).

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear cik adik gold berkilauan:
rindu kamu jugak cik gold..=0).
aok..kelak kak v coba update menu makanan sempena bulan posa owh...=0).

A.s.t.i.n.a said...

motiffffff gambar ya Viii?.. motifffffff.... bagus yu ngkah gambar yu jak.. bok ai best skit komen..

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear a.s.t.i.n.a:
motip gmbr ya adalah..bjln lah di ats pasir..baruk ai dpt jejak langkah u..brk ai tauk u di siney..;0).

gmbr ai? sik kempang ai engkah gmbr ai..ai kacak gilak..ai takut kelak stalkers alu berguni2 dtg berkunjong ke situk(see...perasan sik ai)