Tuesday, May 10, 2011

Blurr..Reading..Nerd...MENGGODA! EPI EMAK DAY!

Salam n hai u ols! =0).
aku kesempitan masa
dah mula main kejar2 dgn masa
cuti seminggu demam terok hari tu menyebabkan aku blur

nasib baik timing aku kuar masok opis (bilik 5) ni suka ati aku
cuti..tak kisah banyak mana pun..tak da orang marah & peduli..
janji kerja aku jalan..
seronok!seronok!
aku kan belajor lagi...budak baru belajor...
tapi jgn lebih dari 4-5 tahun sudah...

nak sambung balik tugasan mana yang pending
blur mana nak mula...blur mana nak tulis..blur mana nak baca..
masuk ofis, terus kena sapa longgokan journals yang sungguh NERD..
"Hey! Puan yang manis!mari-mari  membaca isi-isi kami kembali!"

erk!membaca...
hem...makan antibiotik banyak sgt ker..
sampai aku rasa otak aku macam ada capsule pulak..
macam kena balut..ala-ala rupa kobis bulat..
sampai semua aku rasa blur tahap gaban..
"Hey!Puan yang buntu!mari-mari dekati kami untuk hilang rasa blur untuk mencari membaca mode."

aik!!!
nak tahu sapa menyapa tuh
PLANT vs ZOMBIE
games dalam netbook ku yang sungguh MENGGODA
yang aku install balik ujong minggu lepas
Cait!!!
"Zombie...jgn kau goda!hancus reading mode aku nanti kalu games mode memanjang sehari-hari." kata ku.

Oh!lupa nak cakap
Selamat hari Ibu untuk semua ibu-ibu!
everyday is mother's day!
image from pokcik Google

17 comments:

RaMa-RaMa Fareeza said...

kak kmk dah abis main plant n zombie..selagik x menang kmk x tenteram hehe..

RaMa-RaMa Fareeza said...

:)

fLo said...

hehehhe..yala kmk xmok ada game dlm pc tok..mesti mek layap..ckp la ada belog tok pun dh plh mek layap blogwalking blog sorg2 d awal pg...br start plh keja..hehehe..

tacre kak vee..jgn jatuh sakit gk..=p

ztie said...

selamat hari ibu utk ktk.ka. alhamdulillah dah sihat nak ow

erolnukman said...

oo..lupak nak wash selamat ari ibu...hehehe

Ms Tikot said...

Mbak relax...

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear rama-rama fareeza:
wah!bez nya ktk dah abis main..
kak vee since last year main, sik pandei-pandei abis..mala jak zombie yg menang..hehehehehe ;0).

kaktuk, kak vee nak ajak fareeza bertapa kat gua angin nak nuntut ilmu main game tuk dari fareeza ;0).

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear flo:
hehehehehe...harus digantung seketika game zombie tuk dari netbook kak vee..
mun sik mala jak zombie siang malam...adoi...

aok owh..kak vee suka juak molah blogwalking awal pagi time weekdays..nak menghiborkan ati dan perasaan sblm baca buku..ekekekeke ;0).

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear ztie:
TQ,TQ my laling =0).
dah sehat dah kak vee..dah boleh kembali bertandak poco-poco time petang2 dpn fakulti dgn motto "maok sehat dan koat" hehehehe =0).

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear erolnukman:
owh...kmk sik maok wash..
kmk maok wish..hehehehehehe.. ;0).
Thanks,bro!for the wish.
epi mother's day untuk wife ktk juak =0).

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

ms tikot:
Okeh,kak..mek dgr cakap ktk..
mek tgh rileks lepak nangga crita repunzle tuk...ekekkeke =0).

hani apandi said...

kmk gila main angry birds nektok
nang tauk layap kmk entam ya kak v!
bestttt!
install game ya gik ktk.
genti mek ktk sukk! :)

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear hani yang manis:
owh...angry birds!bunyi nya menarik! =0).
maok kak vee coba main games ya juak..tunggu longgokan jurnal trip pertama kautim lok..baruk kak vee main games ya...kelak kak vee coba..TQ hani yang manis =0).

HaSue said...

hehe...selamat masuk kerja balit...oitt2..sik boleh main game!kenak rotan kelak..ktk kan budak sdg blaja..haha

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear kak hasue:
hehehehehe...opps!tak nak kenak rotan..main game ujong minggu jak lok..hehehehe =0).

Khairul Antasha said...

jom main dam jak kta..hehehe..ngasut li jak..

dah ok dah kah?

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear K.A:
hehehehehe..kak vee nak nyinsin kain baju tuk..nak ajak ktk main dam..hehehehehe...
dah ok dah kak vee..
dah boleh bertandak dah tuk =0).