Sunday, February 12, 2012

SF Cafe and Bistro

Assalamu'alaikum...
and Hello! =0)

Sekali-sekala lepak makan kat luar memang menyeronokkan. Malam tu, my hubby ajak Vi & mak long makan-makan kat SF Cafe and Bistro. Makanan sedap, harga berpatutan dan tempat nya bersih. Vi suka!. apa-apa shj berkaitan dgn makan, harus Vi suka ;0).

Order menu simple, tapi puas hati! =0).

 minum dulu before makan

 otak-otak dan jari-jemari suamiku ;0)

 nasi kuantiti sungguh banyak..

 kangkung goreng belacan dan siakap masak 3 rasa...

sup daging dan ayam goreng kunyit...
mula-mula, nak order tomyam..tapi mak long tak boleh makan pedas, jadi tukar menu sup daging.

utk sapa-sapa nak cuba makanan di sana:
SF CAFE AND BISTRO

JALAN SS 15/7, KELANA JAYA, SELANGOR, Malaysia

tak susah cari lokasi nya...dekat dgn stadium MBPJ =0)


8 comments:

hani apandi said...

kmk rasa, mun sik salah.mek pernah makan kat sitok.di mbak oleh usu mek ria.nang nyaman2 brg mkn sia.

mr_abs said...

lapar mek diat :(

Mas said...

hmmm...sedapnya tengok lauk2 tu..
sesekali makan luar memang bestkan nurul..

AmirFX said...

Yorobi nek.. Nyaman nar upa makanan ya ehhss.. Kat kuching sekda cawangannya ka? :p

Wattie said...

Assalamualaikum dan salam maulidur rasul Vivi,
Lama tak jenguk sini, Vivi sihat???. Bestnya dpt layan selera cam ni...

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear semua:
TQ, very much sudi singgah ke sini =0).
cucu amirfx: sik tauk juak ninek..x da kali.
kak wattie: alhamdulillah..vi sihat cuma bizi melanda =0).

Anonymous said...

Nur Hj Ahmad: sodap...jelesss.... yg pasti ku tauk mak yot mesti minum air laici or longan jak.. hahaha

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dear my nur:
lak yak n bang mie cia kau,mia,ayah mia, pak wai n mak wai mia mamam kat situk,k =0)
ya betul!dpt markah 100%. Mak yot nang order aek laici/longan =0)