Thursday, July 12, 2012

Aloha! :)

Haziq Zulqarnain

Alahai.... penat tapi seronok! Actually, 3 days ago I just went back from my home town. Walaupun tak balik ke desa tercinta sebab takat bercuti kat Kuching sahaja, tapi rindu terhadap orang tua terubat since my parents stay with my youngest sister at Kuching. Cuma rindu terhadap my nephew- Haziq and her sister Nurul jer belum terubat. But it's ok, nanti raya nak hug hug kiss kiss semua anak saudara. Luckily Hannah Damia (my niece= my youngest sis daughter) pengubat rindu! Rasa tak puas gomol-gomol timang-timang Hannah Damia. Culik her small bolster pillow and orange dress buat penawar rindu bila sampai KL. Suka sangat-sangat dengan bau baby...wangi! :)

She's so cute! sangat senang nak jaga sebab tak mudah meragam


Hannah Damia and her emak

My awan Nano!

Take a look at his hair style! ikal sungguh macam Hafiz awan nano! :).
the handsome young little man in the photo above = my hubby! Jumpa gambar ni masa duduk lepak with MIL....pastu, MIL and FIL bagi tengok semua gambar2 hubby masa kecik2 dulu. Cute!

P/S: kalau sempat nanti vi buat blogwalking. ni curi masa update blog sb super duper busy with my books. Study sebab nanti ada mock- teaching depan panel2. Wish me luck! Amin :)

7 comments:

Kesuma Angsana said...

hafiz awan nano hehe

Mixed-family in da house.... said...

oowh hannah damia...sungguh comel lote kamu ya!

Mixed-family in da house.... said...

owh Hannah damia...sungguh comel lote kamu ya

Chenal said...

Gud luck Pn. Vi

Mixed-family in da house.... said...

Vi, saya di fakulti farmasi, mengajar bio. Vi di mana ya?

Asmara said...

comel betul budk2 ni. Vi orang sarawak kah? mak saya pun orang sana. Kampung kat Sebuyau, tau sik? :)

ViviLim@Mrs.Nurulazmi said...

Dear semua:
TQVM! :).
kak as, vi org srwk. teruja vi dgr yang kak as pun ada darah srwk. Sebuyau vi tahu...bahasa, dialek n slanga sebuyau hampir sama with bahasa yang vi tutur di kampung :)