Wednesday, July 11, 2012

Type 2: Simple English Cotton

p/s: Scheduled entry...
Code: EC 0013
Measurement: 4 meter 
Availability: SOLD OUT
Price: Inbox us for further detail 

 
Code: EC 0014
Measurement: 4 meter 
Availability: SOLD OUT
Price: Inbox us for further detail 


Code: EC 0020
Measurement: 4 meter 
Availability: SOLD OUT
Price: Inbox us for further detail 


 Code: EC 0016
Measurement: 4 meter
Availability:SOLD OUT
Price: Inbox us for further detail 

Code: EC 0018
Measurement: 4 meter
Availability: SOLD OUT
Price: Inbox us for further detail 


6 comments:

Kesuma Angsana said...

cantik2lah VV, but KA prefer beli siap n suh anak dara yg form 1 tu buh n jahit2kan manik!

erolnukman said...

wahh..lamak sik ngabas,dah berjual kain dah duhal..=)

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

buat bizz jual kain cotton ker v??

ViviLim@Mrs.Nurulazmi said...

Dear KA:
a'ah..vi pun selalu mintak adik vi bubuh manik kat pergelangan tangan baju kurung...:)

ViviLim@Mrs.Nurulazmi said...

dear cikgu erol:
aok eh...lamak juak cikgu cuti dari dunia blogging...mala jak kmk ngabas ke blog ktk tapi tuan rumah x da...huhuhuhu...
kmk nolong adik mek jual kain :)

ViviLim@Mrs.Nurulazmi said...

dear sis ayu:
a'ah...vi tolong adik bisnes kain cotton...yang ni pattern biasa2...yang mantop2 blm sempat nak snap gmbr :)